Menu Sluiten

Snelle Torenkraan

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.

MOBIELE TORENKRANEN

Onze specialisatie is de verhuur van mobiele telescoopkranen en torenkranen met machinist. Wij bieden meer dan een kraan dankzij de pro-actieve en persoonlijke benadering van onze verantwoordelijke en betrokken medewerkers. We houden van open en transparante afspraken, zo hebt u geen onaangename verrassingen op uw slotfactuur.

Wij bieden een snelle en veilige dienstverlening dankzij onze grondige werfvoorbereiding. Wij zijn flexibel in tijd en inzet dankzij onze persoonlijke aanpak en uitstekende centrale ligging. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd. Daarnaast zetten we in op duurzaamheid en willen we onze CO2 uitstoot drukken door te werken met hybride kranen.

MOBIELE TELESCOOPKRANEN

Al onze mobiele telescoopkranen zijn van het all-terrain type en zijn ook goed in te zetten op onverharde terreinen.

Omdat alle assen stuurbaar zijn kunnen deze kranen goed manoeuvreren in krappe ruimtes.

Wij beschikken over kranen vanaf 35 ton met variërende mastlengtes vanaf 30 meter.

Onze troeven

 • Ervaren machinisten met een VCA attest
 • Gratis werfbezoek voor een betere service
 • Speciale tarieven voor langere projecten!
 • Aandacht voor detail en veiligheid
 • Inventief en oplossingsgericht
 • Persoonlijke aanpak en flexibel werk

Ter ondersteuning van hijswerkzaamheden verhuren we onder andere volgende hulpmaterialen:

 • Vacuumzuiger voor glas en/of sandwichpanelen
 • Stortbak
 • Personenbak met veiligheidsharnas
 • Hijsbalken en/of evenaars
 • Palethaken
 • Hijsbanden en kettingen
 • Betonkubels

Wist u dat u kan beroep doen op de expertise van Anthony Signs voor vergunningen, opmaak van signalisatieplannen of huur van verkeersborden en meer.

Check this:  Werfsignalisatie voor een veilige werf – Anthony Signs

More info

tags: Kraanverhuur – Kraanverhuur Met Machinist – Kraanverhuur Voor Iedere Job – Lift Events – Mobiele Kraanverhuur – 

Wenst u meer info over snelle torenkraan kijk dan vlug op https://anthonycranes.be/ | Snelle Torenkraan

Signalisatie | Kraanverhuur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snelle torenkraan

menu contact profiel radiobesturingen weegschalen tweedehands verkoop verhuur home radiobesturingen weegschalen tweedehands verkoop verhuur home contact profiel wij brengen uw project op een hoger niveau stefca kraanservice nv is een dienstverlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen. Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen snelle torenkraan binnen uw budget Ook voor het onderhoud van uw eigen kraanpark kan u een beroep doen op stefca kraanservice nv. Toonaangevende merken als arcomet bouwkranen liebherr vicario en potain kunnen door stefca kraanservice worden onderhouden. Verhuur stefca bouwkranen beschikt over een moderne vloot van zelfmontage en torenkranen. De ontwikkelingen in de bouwsector worden nauwlettend gevolgd zodat steeds aan de noden van de klant voldaan kan worden. Lees meer verkoop stefca bouwkranen beschikt over een jarenlange ervaring en expertise in de bouwkranensector. Dit maakt stefca kraanservice de uitegelezen partner voor de aankoop van uw zelfmonta.

home zwembaden wellness zwembaduitrusting zwembadafdekking zwembadverwarming diversen modellen realisaties afgewerkte zwembaden zwembaden in uitvoering nieuws login contact geniet deze lente zomer al van uw eigen priv zwembad en profiteer momenteel van onze opendeur voorwaarden stuur een mailtje naar infozwembadenbollen.be en wij nemen vrijblijvend met u contact. Mail ons infozwembadenbollen.be bezoek onze showroom kortenaken langdorp tremelo op afspraak magazijn en afhaalbalie neringstraat tienen social media bel ons een stukje paradijs in eigen tuin door zwembaden bollen denkt u nog dat een zwembad aanleggen in uw tuin niet voor u is weggelegd belangstelling in de prijs van snelle torenkraan Contacteer ons dan gerust even. Deze droom ligt dichter bij de werkelijkheid dan u denkt. Contacteer zwembaden bollen de zwembaden van zwembaden bollen inbouw zwembaden een inbouw zwembad wordt esthetisch ingegraven in uw tuin en professioneel afgewerkt met een bijpassende boordsteen of hout. Een inbouw zwembad plaatsen de zwembaduitrusting zwemb.

Berichtgeving over Snelle torenkraan

home zwembaden wellness zwembaduitrusting zwembadafdekking zwembadverwarming diversen modellen realisaties afgewerkte zwembaden zwembaden in uitvoering nieuws login contact geniet deze lente zomer al van uw eigen priv zwembad en profiteer momenteel van onze opendeur voorwaarden stuur een mailtje naar infozwembadenbollen.be en wij nemen vrijblijvend met u contact. Mail ons infozwembadenbollen.be bezoek onze showroom kortenaken langdorp tremelo op afspraak magazijn en afhaalbalie neringstraat tienen social media bel ons een stukje paradijs in eigen tuin door zwembaden bollen denkt u nog dat een zwembad aanleggen in uw tuin niet voor u is weggelegd. Contacteer ons dan gerust even. Deze droom ligt dichter bij de werkelijkheid dan u denkt. Contacteer zwembaden bollen de zwembaden van zwembaden bollen inbouw zwembaden een inbouw zwembad wordt esthetisch ingegraven in uw tuin en professioneel afgewerkt met e.